Goeiemiddag! Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Vandaag in de nieuwsvideo: opnieuw een mijlpaal voor Bitcoin, want het 800.000e block is gemined en aan de blockchain toegevoegd! Daarmee zijn er nu ruim 19,5 miljoen Bitcoin in omloop gebracht. Daarnaast hervormt Elon Musk Twitter officieel om naar ‘X’ en krijgt de rechtszaak tussen Ripple Labs en de SEC wellicht nog een staartje. Het juridische team van de Amerikaanse financiële waakhond zou hebben gesuggereerd een hoger beroep in de zaak te overwegen.

Verder zit er beweging in de zaak achter één van de grootste crypto-hacks ooit en gaat de failliete cryptobank Celsius zijn gedupeerde klanten compenseren. Tot slot duidt Axel de koersen voor je.

Elon Musk hervormt Twitter naar ‘X’, toekomstige integratie voor crypto en financiën

Het populaire social mediaplatform Twitter heeft officieel zijn naam veranderd naar X. Deze ontwikkeling geeft eindelijk een gevolg aan de hints die voormalig Twitter-CEO Elon Musk al maanden liet vallen op het platform.

Als onderdeel van de re-branding heeft de populaire socialemedia-app afscheid genomen van zijn herkenbare vogellogo, en dit vervangen door een eenvoudige X. Ook onderging het kleurenschema van de app een transformatie van blauw naar zwart.

De letter X komt terug in verschillende zakelijke belangen van Musk, waaronder SpaceX en Tesla-automodellen. 

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Vanaf nu handel je bij BLOX tegen 0,25% transactiekosten. Heb jij nog funds op bijvoorbeeld Binance staan? Of heb je (ook nog) crypto op andere platforms, zoals bijvoorbeeld Litebit of OKX? Dan vangt BLOX jou graag op! Met onze gratis overstapservice zet je je coins binnen een paar minuten over. Ontdek het direct!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Crypto recap 24 juli: 800.000e Bitcoin block en een staartje voor XRP-rechtszaak? appeared first on BLOX | Nieuws.