In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over de Bitcoin hashrate. De rekenkracht die erg belangrijk is voor het minen van Bitcoin, heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Wat dit betekent zie je in de video van vandaag.

Daarnaast gaat Axel het hebben over de correlatie van Bitcoin en aandelen. Het lijkt namelijk alsof Bitcoin de aandelen volgt.

Bitcoin volgt aandelen

De Bitcoin koers volgt de trend van de S&P 500, een aandelenindex van de grootste 500 Amerikaanse bedrijven. De koers van deze index is op een cruciaal punt: een belangrijke trendlijn, waar de koers al een ruim jaar niet boven is gekomen, wordt opnieuw getest.

In het kort kan worden gesteld dat de trend van de aandelenindex op dit moment nog steeds neerwaarts is. Maar zoals aangegeven, kon hier vandaag echter wel verandering in komen. Meer hierover zie je in de video!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 24 januari: Bitcoin volgt aandelen, en hashrate bereikt nieuw hoogtepunt appeared first on BLOX | Nieuws.