In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over de Bitcoin cycle. Wat is dit en waarom denken mensen dat een nieuwe cycle is begonnen? 

Daarnaast vertelt hij over de VS. Een congreslid is namelijk geen fan van de digitale dollar.

Gaat de VS de digitale dollar blokkeren?

Centrale banken over de hele wereld zijn op dit moment bezig met het onderzoeken of zelfs met de ontwikkeling van hun eigen digitale betaalmiddel. Ook in de Verenigde Staten lopen de onderzoeken naar de mogelijkheden van een digitale dollar. Als het aan Congreslid Tom Emmer ligt, dan komt er snel een einde aan de poging van de centrale bank om een digitale dollar te produceren.

“Iedere digitale versie van de dollar moet onze Amerikaanse waarden van privacy, individuele soevereiniteit en vrije markten hooghouden. Alles wat daar niet aan voldoet, opent de deuren voor de ontwikkeling van een gevaarlijke surveillance-tool”, aldus de politicus.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe content specialist crypto met een vlotte pen en kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 24 februari: elke maand stroomt 4,5 miljard in crypto, en gaat VS digitale dollar blokkeren? appeared first on BLOX | Nieuws.