In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het weer hebben over een zeer bijzondere rechtszaak. Een developer zit hier in Nederland vast omdat hij mee-ontwikkelde aan Tornado Cash, een mixer die ervoor zorgt dat de oorsprong van de transacties niet meer te herleiden zijn.

Er is een grote discussie gaande of deze man wel in de gevangenis hoort, maar omdat hij wordt verdacht van het witwassen van crypto, moet hij nog minimaal 3 maanden vast zitten. Meer hierover zie je in de video van vandaag!

Daarnaast gaat Jari het hebben over Litecoin (LTC), een ‘oude’ crypto die afgelopen week maar liefst 35% steeg.

Litecoin stijgt 35%

Litecoin is een project dat al vanaf de begindagen van de industrie aanwezig is. Het project lanceerde in oktober 2011 en werd daarmee één van de eerste altcoins ter wereld. Na een relatief lange periode van stilte rondom het project, is de Litecoin koers nu plotseling met 35 procent gestegen.

Met deze stijging kan het speculeren beginnen. Wat maakt dat de Litecoin koers nu vrijwel uit het niets aan een stijging is begonnen?

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 23 november: Tornado Cash developer moet 3 maanden extra in de cel, Litecoin (LTC) stijgt 35% appeared first on BLOX | Nieuws.