In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over Chinees nieuwjaar! Historisch gezien steeg Bitcoin tijdens dit grote feest, is dat deze keer weer gebeurd?

Daarnaast gaat Axel het hebben over Axie Infinity. Deze cryptomunt steeg maar liefst 42% in 24 uur tijd. Wat is er gebeurd?

Axie Infinity door het dak

De koers van AXS, de crypto van Axie Infinity, is met 42% gestegen. Dat is opmerkelijk, want er is eigenlijk helemaal geen bullish nieuws te delen rondom het blockchainspel. Het aantal maandelijkse spelers is zelfs gedaald tot het laagste niveau sinds november 2020.

Er is wel wat nieuws, maar dit heeft meestal geen positief effect op de koers. Vandaag rond 15:00 uur werden ongeveer 4,8 miljoen AXS-tokens (ter waarde van 56 miljoen euro) vrijgegeven volgens TokenUnlocks. Dit is 1,8% van het totale aanbod.

Deze tokens worden verdeeld over bestaande houders van AXS, dus wellicht dat investeerders snel coins hebben gekocht om vandaag meer gratis crypto te ontvangen bij de vrijgave.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 23 januari: Chinees Nieuwjaar, en Axie Infinity (AXS) stijgt 42% appeared first on BLOX | Nieuws.