Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Venmo, het ‘Tikkie’ van Amerika, gaat aan de slag met crypto Een opwindende ontwikkeling in de wereld van betalingsapps: Venmo, vaak vergeleken met het Nederlandse Tikkie, heeft aangekondigd dat het crypto gaat ondersteunen. Belangrijk, aangezien Venmo een van de meest populaire peer-to-peer betalingsapps in de VS is. Wat betekent dit voor de toekomst van dagelijkse transacties?

Bitmain investeert in Core Scientific In ander groot nieuws heeft Bitmain, een van de grootste producenten van cryptocurrency mining hardware, een aanzienlijke investering gedaan in Core Scientific. Dit markeert een belangrijke stap in de samenwerking tussen hardwareproducenten en blockchain-technologiebedrijven.

Bhutan overweegt een grote miningfaciliteit Bhutan, een klein koninkrijk in de Himalaya, heeft plannen aangekondigd om een miningfaciliteit van 600 MW te bouwen. Dit zou een aanzienlijke stap zijn voor het land op het gebied van cryptocurrency en blockchain-technologie.

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto recap 22 september: Venmo omarmt crypto en Bitmain’s grote investering. appeared first on BLOX | Nieuws.