In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin heeft het zwaar. De Federal Reserve (de Amerikaanse Centrale Bank) maakte gisteren de Amerikaanse rentecijfers bekend, en dit waren de hoogste rentecijfers sinds het bestaan van bitcoin. Dit zorgde voor een daling van de koers. Hoe deze correlatie tot stand komt, kan je lezen in dit artikel.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de nieuwe hardfork van Cardano, en werpt hij ook een blik op particuliere beleggers.

Vasil hardfork staat voor de deur

Vandaag begint een periode van 5 dagen waarin Vasil wordt uitgevoerd op Cardano. Deze upgrade maakt de blockchain schaalbaar en voert enkele andere verbeteringen door. Het eerste deel van de upgrade vindt vandaag plaats, en het tweede deel over 5 dagen, op 27 september. Het is niet bekend hoe laat Vasil begint, maar het staat vast dat deze hardfork vandaag nog zal beginnen.

“Er is nu geen weg meer terug”, zo vertelde Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano. “Geen enkele hoeveelheid testen of wat dan ook kan ons redden omdat de raket in de lucht is. Het explodeert in de lucht of bereikt een ster, en het is duidelijk dat Cardano een ster zal bereiken.”

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 22 september: particuliere beleggers verliezen, en hardfork Cardano (ADA) staat voor de deur appeared first on BLOX | Nieuws.