In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het weer hebben over het FTX-drama. De gevolgen van het faillissement van deze crypto exchange zijn namelijk gigantisch. Na de updates van Jari ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste nieuwtjes en updates rondom de val van deze exchange.

Daarnaast gaat Jari het hebben over een miljardair die van mening veranderde over crypto.

Crypto scepticus wordt toch fan

Miljardair, investeerder en hedgefondsmanager Bill Ackman is erg positief over crypto. In recente tweets heeft hij gezegd dat crypto hier is om te blijven. Dit is een opmerkelijke uitspraak van een miljardair, vlak nadat een van de grootste crypto exchanges ter wereld is ingestort.

Bill Ackman scheef een flink betoog op Twitter over waarom hij denkt dat crypto zal blijven. De miljardair was voorheen een “cryptoscepticus”, zoals hij het zelf mooi verwoordt. “De telefoon, het internet en crypto hebben één ding gemeen”, zo begint hij het draadje. Hij zegt dat elke technologie van deze drie ontwikkelingen het makkelijker maakte om te frauderen.

Waarom hij uiteindelijk van mening verandert zie je in de video!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 22 november: FTX-drama duurt voort, miljardair verandert mening over crypto appeared first on BLOX | Nieuws.