Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Is Altseason Aangebroken?

De video opent met de vraag of het altseason, een periode waarin altcoins aanzienlijk in waarde stijgen ten opzichte van bitcoin, is aangebroken. Deze vraag is relevant gezien de recente prijsbewegingen en marktsentimenten die wijzen op een mogelijke verschuiving in investeerdersinteresse van bitcoin naar altcoins.

Circle Stopt met USDC op Tron

Een ander belangrijk nieuwsitem dat wordt besproken, is de aankondiging van Circle dat ze zullen stoppen met het ondersteunen van hun stablecoin, USDC, op het Tron-netwerk. Dit besluit kan aanzienlijke gevolgen hebben voor de gebruikers van USDC binnen het Tron-ecosysteem en roept vragen op over de toekomstige richting van stablecoins en hun interoperabiliteit tussen verschillende blockchains.

Do Kwon Tóch Uitgeleverd aan de VS

Verder wordt in de video ingegaan op de recente ontwikkelingen rondom Do Kwon, de oprichter van Terraform Labs. Na veel speculatie en juridische strijd wordt hij toch uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Dit nieuws is van groot belang voor de crypto-industrie, gezien de impact van de Terra/LUNA-crisis op de markt en het vertrouwen van investeerders.

The post Crypto recap 22 februari: Is Altseason aangebroken? & Circle stopt met USDC op Tron appeared first on BLOX | Nieuws.