In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over Paxos. Het cryptobedrijf heeft namelijk gesprekken met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Daarnaast gaat hij in op ANKR. Deze crypto steeg 54% na de aankondiging van een samenwerking met Microsoft.

ANKR samenwerking met Microsoft

Het grote Microsoft is een samenwerking gestart met blockchain-infrastructuur aanbieder Ankr. Als onderdeel van de overeenkomst zal Ankr een nieuwe node-hosting service aanbieden in de Microsoft Azure Marketplace. Verder is het idee om de technologie van beide bedrijven op verschillende punten met elkaar te integreren.

De focus van de samenwerking komt op het ontwikkelen van Web3-applicaties te liggen. Samen willen Microsoft en Ankr het makkelijker maken voor ontwikkelaars om toepassingen voor de wondere wereld van Web3 te bouwen. Zij zorgen voor de blockchain-infrastructuur, waardoor ontwikkelaars de focus volledig kunnen leggen op de toepassingen zelf.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe content specialist crypto met een vlotte pen en kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 22 februari: ANKR samenwerking met Microsoft, en Paxos in gesprek met SEC appeared first on BLOX | Nieuws.