In deze video bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

In de video van vandaag brengt Axel je binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Met alle ellende die er momenteel gaande is in de bankenwereld, kijkt de wereld weer massaal naar crypto: het aantal Bitcoin-gebruikers is in de afgelopen dagen namelijk flink toegenomen en de crypto koersen beleefden onlangs een flinke stijging. Ook staat er weer een nieuw rentebesluit van de FED op het programma en bespreekt de Europese Unie een nieuwe wet die de cryptomarkt moet gaan reguleren: de MiCa, wat staat voor Markets in Crypto-assets.

Tot slot bespreekt Axel in deze video ook de correlatie tussen de prijs van Bitcoin en de Amerikaanse dollar en vertelt hij je iets over maar liefst twee nieuwe coins die vanaf nu verhandelbaar zijn bij BLOX.

Iedere dag stappen duizenden nieuwe Bitcoiners in

Wel zo’n 122.000 stappen er momenteel per dag in in Bitcoin, volgens het laatste wekelijkse rapport van Glassnode.

De laatste keer dat er zoveel transacties werden uitgevoerd op het netwerk van Bitcoin, was precies twee jaar geleden. In april 2021 steeg de koers naar de toenmalige all time high van 53.100 euro, en vandaag de dag is Bitcoin eveneens bezig aan een mooie opmars.

Volgens Glassnode ligt het gemiddelde aantal transacties momenteel boven het gemiddelde van het jaar. Dit betekent dat er momenteel veel transacties plaatsvinden op het Bitcoin-netwerk en deze trend kan erop wijzen dat de algemene interesse in crypto weer terug is. Kunnen we zeggen dat de huidige bankencrisis nieuwe Bitcoiners heeft voortgebracht?

Blijf op de hoogte!

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 21 maart: de hele wereld kijkt weer naar crypto en nieuwe coins bij BLOX appeared first on BLOX | Nieuws.