In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin kruipt weer beetje bij beetje omhoog. De marktleider van de cryptomarkt is inmiddels weer boven de 21.000 dollar gestegen. Iedereen haalt weer opgelucht adem. Maar voor hoelang is nog maar de vraag.

Vandaag gaan we het hebben over de Russische roebel die erg goed presteert tegenover de Amerikaanse dollar, praten we over het Verenigd Koninkrijk dat anonieme transacties toestaat, en bekijken we de grote interesse in bitcoin.

Verenigd Koninkrijk maakt zich zorgen

De Britse overheid heeft besloten dat cryptobedrijven niks hoeven te verzamelen van gebruikers die hun eigen wallet beheren. De reden hiervoor is dat de het ministerie van Financiën zich zorgen maakt over privacy. In Nederland, waar we beslissingen opgelegd krijgen vanuit de Europese Unie, moeten gebruikers altijd gegevens achterlaten. Een Nederlandse cryptoholder moet kunnen aantonen dat het ontvangtadres van hem is.

Dat is natuurlijk een beetje onlogisch, want de controle hierop is dermate slecht dat het snel fout kan gaan. Nederlandse gebruikers hoeven vaak alleen maar een screenshot te sturen van een wallet en een zichtbaar ontvangstadres. Vanuit die wallet kunnen Nederlanders bitcoin en andere coins naar ieder ander adres verzenden. Dat kan dus beter.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 21 juni: Russische roebel, bitcoin, en het VK over anonieme transacties appeared first on BTC Direct | Nieuws.