Elke dag brengt nieuwe ontwikkelingen in de snel veranderende wereld van cryptocurrency. In deze recap bespreken we de meest opvallende gebeurtenissen, ondersteund door nieuwsberichten en technische analyses, zodat je snel op de hoogte bent van de laatste trends en bewegingen in de cryptomarkt.

Fidelity’s ETH Spot ETF Aanvraag

Fidelity Investments, een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld, heeft een aanvraag ingediend voor een Ethereum Spot ETF. Dit nieuws heeft veel aandacht getrokken in de crypto-gemeenschap en wordt gezien als een positief teken voor de acceptatie van Ethereum en cryptocurrency in het algemeen. De aanvraag van Fidelity kan de weg vrijmaken voor meer institutionele investeringen in Ethereum.

Recordaantal Bitcoin wordt GeHODLed

Uit on-chain data blijkt dat een recordaantal van 69% van alle Bitcoin momenteel wordt ‘geHODLed’ – een term in de cryptowereld die verwijst naar het langdurig vasthouden van cryptovaluta. Dit wijst op een sterk vertrouwen van investeerders in de toekomstige waarde van Bitcoin, ondanks de recente prijsschommelingen.

XRP Lending in BLOX met 10% APY

Voor XRP-houders is er goed nieuws: BLOX heeft aangekondigd dat het nu mogelijk is om XRP te lenden met een aantrekkelijke jaarlijkse rente van 10% tot en met 26 november. Dit biedt XRP-beleggers een nieuwe manier om rendement te genereren op hun investeringen.

The post Crypto recap 20 november: Fidelity vraagt ETH Spot ETF aan! | ATH: 69% álle BTC wordt geHODLed appeared first on BLOX | Nieuws.