In deze video bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

In de bovenstaande video brengt Axel je binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Dit is momenteel niet de enige plek waar de koersen momenteel omhoogschieten, aangezien de goudprijs op een nieuwe all time high staat, kan Bitcoin volgen?

Verder gaan we het ook weer hebben over de stijgende koersen in de cryptowereld. De afgelopen 7 dagen is de Bitcoin-koers namelijk met 25% gestegen en als we alleen kijken naar dit etmaal, dan is er weer 3,71% bijgeschreven. Op dit moment wordt BTC verhandeld voor 28.057 dollar. Het belooft weer een interessante week te worden.

Goud op 60.000 dollar

Een kilo goud is nu 64.000 dollar (60.000 euro) waard. Hiermee maakt goud een sterk argument dat investeerders op zoek zijn naar een veilige haven om waarde in te bewaren, en ook naar een uitweg van de huidige bankencrisis.

Tijdens periodes van inflatie, politieke onrust en economische onzekerheid wordt goud verondersteld een veilige haven te zijn voor investeerders die op zoek zijn naar een stabiele waarde voor hun geld.

De stijging van de goudkoers is dus te wijten aan de huidige economische omstandigheden. De pandemie heeft geleid tot een economische neergang en devaluatie van valuta, en op dit moment verhogen centrale banken hun rentes en vallen commerciële banken een voor een om.

Blijf op de hoogte!

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 20 maart: Bitcoin breekt door 28.000 dollar, all time high voor goud en Credit Suisse overgenomen door UBS appeared first on BLOX | Nieuws.