In de dagelijkse nieuwsvideo bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij razendsnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws!

Vandaag in de nieuwsvideo: investeringsbedrijf Valkyrie heeft bij de SEC een officieel voorstel ingediend voor een spot Bitcoin ETF. Een grote stap in de cryptowereld, omdat dit financiële product de toegang van institutionele investeerders tot Bitcoin flink kan vergroten. Ondertussen is het Tesla van Elon Musk zijn eigen Bitcoinvoorraad flink aan het HODL’en (vasthouden): het hele afgelopen kwartaal heeft het bedrijf geen Bitcoin gekocht of verkocht, terwijl het hier vorig jaar nog wel flink mee bezig was. Wat zit hierachter?

Verder krijgt de Société Générale, een van de grootste Franse banken, als een van de eersten binnen het land een cryptolicentie. Daarnaast gaat de eigen cryptodienst van de Nasdaq tóch niet door en hebben Binance-gebruikers nog iets minder dan een maand om hun fondsen definitief van het platform te halen.

Bitcoin ETF aanvraag ingediend door Valkyrie

Deze week heeft Valkyrie officieel een voorstel ingediend bij de SEC voor een spot Bitcoin ETF. Dit is het volgende e voor een spot Bitcoin ETF, nadat BlackRock op 13 juli een voorstel had ingediend.

De lancering van een spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten is een onderwerp van groot belang voor institutionele investeerders. Een Bitcoin ETF zou institutionele investeerders de mogelijkheid geven om in Bitcoin te beleggen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de onderliggende technologie of de beveiligingsrisico’s.

Dit zou een enorme stimulans kunnen zijn voor de cryptomarkt en zou de toegang van institutionele investeerders tot Bitcoin kunnen vergroten.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Vanaf nu handel je bij BLOX tegen 0,25% transactiekosten. Heb jij nog funds op bijvoorbeeld Binance staan? Of heb je (ook nog) crypto op andere platforms, zoals bijvoorbeeld Litebit of OKX? Dan vangt BLOX jou graag op! Met onze gratis overstapservice zet je je coins binnen een paar minuten over. Ontdek het direct!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Crypto recap 20 juli: Tesla HODL’t Bitcoin en állerlaatste maand voor Binance klanten appeared first on BLOX | Nieuws.