In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over een nieuw bericht van het International Monetary Fund (IMF). Het blijkt namelijk dat het jaar 2023 zwaarder gaat worden voor de economie dan 2022. Daarnaast gaat Axel het hebben over een grote hack bij een Bitcoin developer.

Bitcoin developer gehackt voor 200 BTC

Bitcoin programmeur Luke Dashjr zegt dat zijn PGP-sleutel buit is gemaakt en dat hij hierdoor veel Bitcoin is verloren. PGP staat voor Pretty Good Privacy en is een versleutelingssysteem dat wordt gebruikt voor zowel het verzenden van versleutelde e-mails als het versleutelen van gevoelige bestanden. Sinds de uitvinding in 1991 is PGP de standaard geworden voor cryptografische privacy en authenticatie.

Dashjr zegt zelf dat hij niet weet hoe dit heeft kunnen gebeuren en vraagt om hulp. Volgens CZ van Binance gaat het om 200 Bitcoin en als hij gelijk heeft en het gaat werkelijk om 200 BTC, dan is dat tegen de huidige bitcoin koers 3,16 miljoen euro waard.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 2 januari: Bitcoin programmeur gehackt, en het IMF voorspelt een slechter 2023 appeared first on BLOX | Nieuws.