Goeiemiddag! Iedere dag bespreken we in onze nieuwsvideo de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doen we met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Vandaag praat Jari je weer bij over de laatste ontwikkelingen binnen de cryptomarkt. Bitcoin-expert Arthur Hayes voorspelt dat China dit najaar weleens kan gaan zorgen voor een nieuwe bullrun. Daarnaast sluit nog een crypto partij haar deuren en wordt crypto-onderzoeker ZachXVT aangeklaagd wegens laster.

Verder staat er een Ethereum-versie klaar van de Bitcoin Ordinals – geen zorgen, Jari legt je uit wat dit allemaal inhoudt. Tot slot duidt hij de koersen van vandaag.

Gaat China zorgen voor een opleving van crypto?

Opgelet: de volgende grote bullrun wordt veroorzaakt door China. Arthur Hayes, een van de oprichters van crypto exchange BitMEX, schrijft dat niet Europa, en ook niet de VS, maar juist geld uit het oosten de volgende rally zal vormen – volgens hem neemt straks China het stokje van de VS over.

Hayes deelde zijn mening op zijn blog, en is vooral negatief over hoe de Amerikaanse overheidsinstelling Securities and Exchange Commission (SEC) optreedt tegen crypto. Hij denkt dat dit het begin is en dat de cryptomarkt nog meer in paniek zal raken en nog verder zal instorten. Volgens de ondernemer is het daarna niet de VS, maar China die het stokje zou kunnen vasthouden terwijl crypto de volgende bullmarkt ingaat.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Vanaf nu handel je bij BLOX tegen 0,25% transactiekosten. Heb jij nog funds op bijvoorbeeld Binance staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Crypto recap 19 juni: zorgt China voor de volgende bullrun? appeared first on BLOX | Nieuws.