Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Worldcoin (WLD) Ziet Enorme Groei

Worldcoin heeft een indrukwekkende sprong gemaakt met een koersstijging van maar liefst 204% in slechts één week. Deze explosieve groei heeft de aandacht van investeerders en crypto-enthousiastelingen wereldwijd getrokken. De video gaat dieper in op de mogelijke oorzaken van deze stijging en wat dit betekent voor de toekomst van Worldcoin.

Ethereum (ETH) Op Weg Naar $3000

Ethereum heeft ook een positieve trend laten zien met een stijging van 15%, waardoor speculaties ontstaan dat de munt op weg is naar de $3000. De video analyseert de factoren die bijdragen aan de opwaartse beweging van Ethereum en hoe dit de positie van ETH in de markt kan beïnvloeden.

Record Instroom in ETF’s

Er wordt ook aandacht besteed aan de instroom van kapitaal in crypto-ETF’s, die vorige week een recordhoogte van $2,2 miljard bereikte. Dit wijst op een groeiende interesse en vertrouwen van institutionele beleggers in de cryptomarkt.

Deze ontwikkelingen tonen aan dat de cryptomarkt volop in beweging is, met significante koersbewegingen en toenemende interesse van zowel particuliere als institutionele beleggers. De video van BLOX biedt een diepgaande blik op deze trends en wat ze kunnen betekenen voor de toekomst van cryptocurrency.

The post Crypto recap 19 februari: Worldcoin (WLD)+204%, Ethereum (ETH)+15% & Celsius betaalt 2 miljard appeared first on BLOX | Nieuws.