In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin hangt vandaag rond de 23.400 dollar. Bitcoin lijkt langzamerhand een beetje naar beneden te willen. Als je meer wil weten over de koers, kan je bovenstaande video kijken, of onze bitcoin analyse lezen.

In deze video hebben we groot nieuws. Het nieuwsplatform van BTC Direct, waarop jij nu dit artikel leest, gaat namelijk veranderen. Deze website wordt per 6 september overgenomen door onze partner BLOX, de nummer één crypto-app van de Benelux. 

BLOX

BLOX is een app die het traden in cryptocurrency makkelijker maakt dan ooit. Je kan in de app crypto kopen, live de koersen volgen, en razendsnel handelen in de populairste cryptomunten. Daarbovenop heeft BLOX ook een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank.

Vanaf 6 september zal het content-team van BTC Direct zich aansluiten bij de BLOX-redactie. Zij zijn helemaal klaar om een nieuw tijdperk in te luiden! Dit betekent dat ze je nog steeds elke dag het laatste cryptonieuws voorschotelen, maar dan voor BLOX.

Voor de lezers van de nieuwssite en de YouTube-abonnees verandert er weinig. Deze kanalen worden alleen in een ander jasje gestoken. Wil jij meer weten? Bekijk dan dit artikel, of de video hierboven!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 18 augustus: BTC Direct nieuws wordt BLOX nieuws appeared first on BTC Direct | Nieuws.