Iedere werkdag bespreekt Axel in zijn nieuwsvideo de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij weer snel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Vandaag in de nieuwsvideo: De crypto markt ervaart een zware periode. Bitcoin heeft een daling van ruim 11% ondergaan, terwijl Dogecoin zelfs meer dan 20% is gedaald. Wat is er precies aan de hand op de markten?

Daarnaast is een van de hoogtepunten van vandaag de lancering van nieuwe miners door Bitmain. Dit nieuws heeft de aandacht getrokken van veel investeerders en experts in de crypto-industrie. Daarnaast zijn er speculaties over de mogelijke oorzaken van de huidige daling van Bitcoin. Sommigen geloven dat dit te wijten kan zijn aan recente uitspraken van Elon Musk, terwijl anderen wijzen op de notulen die onlangs door de FED zijn gepubliceerd.

In ander nieuws heeft het vastgoedbedrijf Evergrande faillissement aangevraagd in de VS. Dit heeft ook invloed gehad op de markt en heeft bijgedragen aan de algemene onzekerheid onder investeerders.

Tot slot duidt Axel de koersen voor je en geeft hij zijn inzichten over de huidige stand van zaken en wat we in de nabije toekomst kunnen verwachten.

The post Crypto recap 18 augustus: Bitcoin hard onderuit, wat is er gebeurd? appeared first on BLOX | Nieuws.