In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de G20. Deze groep landen (inclusief de EU) kwam op afgelopen week samen voor deze bijeenkomst. De nadruk lag op cryptocurrency en met name op de rol van stablecoins. Wat is hieruit gekomen?

Daarnaast gaat Axel het hebben over een grote Franse bank die vanaf nu crypto mag aanbieden!

3e bank van Frankrijk mag crypto aanbieden

De Franse bankgigant Société Générale, de derde bank van Frankrijk, krijgt van de autoriteiten groen licht om crypto aan te bieden. Vanaf heden mag de zakenbank via zijn dochterbedrijf crypto bewaren voor klanten en hen een handelsplatform aanbieden.

Overigens is Société Générale niet de eerste grote zakenbank die zich op de crypto-industrie stort. Meerdere grote namen zijn recent flink gaan investeren in crypto-bedrijven. Waar iedereen de banken in eerste instantie als een vijand van crypto beschouwde, lijken de twee nu steeds beter samen te gaan. Meer hierover zie je in de video van vandaag!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 17 oktober: Nieuwe crypto-wetgeving G20, en grote Franse bank mag crypto aanbieden appeared first on BLOX | Nieuws.