In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin zakte vandaag ongeveer 2%. Hiermee lijkt de prijs verder naar beneden te gaan, maar bitcoin heeft nog tot het eind van de dag om zich te herstellen. Als je meer wil weten over de koers, kan je bovenstaande video kijken, of onze bitcoin analyse lezen.

In deze video gaan we het onder andere hebben over het aantal bitcoin adressen. Deze hebben namelijk de 1 miljard gepasseerd. Daarnaast duiken we in dogecoin. Deze meme-coin heeft namelijk een mooie stijging doorgemaakt, en dat komt waarschijnlijk door de Dogechain.

Dogechain

De koers van DOGE heeft maakte een mooie stijging mee. Dit lijkt te komen door de hype rondom Dogechain; een tweede laag gebouwd op de blockchain van Dogecoin.

Dogechain is eerder deze maand live gegaan, maar heeft de afgelopen dagen steeds meer aandacht van de markt gekregen. Het wordt vaak een ‘Layer 2 for Dogecoin’ genoemd, maar die term is niet correct. Dogechain is namelijk een Ethereum-compatibel smart contractnetwerk dat is ontwikkeld met behulp van het Polygon Edge-framework.

Als dit nou klinkt als een enorme wirwar, bekijk dan de bovenstaande video van Axel. Hij zal alles haarfijn uitleggen!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 17 augustus: 1 miljard bitcoin adressen, DOGE stijgt door Dogechain appeared first on BTC Direct | Nieuws.