In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin lijkt al een aantal dagen stil te hangen. De prijs schommelt tussen de 23.500 en 25.000 dollar, terwijl memecoins als dogecoin (DOGE) het erg goed doen. Als je meer wil weten over de actuele koers en de richting die bitcoin op zal gaan, kan je bovenstaande video kijken, of onze bitcoin analyse lezen.

In deze video gaan we het onder andere hebben over bitcoin miners. Het blijkt namelijk dat miners 60% minder bitcoin hebben verkocht in juli. Daarnaast gaan we het weer hebben over Celsius (CEL). Het cryptoleenbedrijf komt namelijk wat geld te kort; 2,8 miljard dollar.

Celsius komt 2,8 miljard dollar tekort

Het failliete bedrijf Celsius lijkt snel geen geld meer te hebben. Gisteren vond er een hoorzitting plaats en uit de documenten bleek dat Celsius niet lang meer financieel kan overleven. Daarnaast komen ze voor 2,8 miljard dollar aan bitcoin en ethereum te kort om leningen terug te betalen.

Het advocatenkantoor Kirkland & Ellis dienden verschillende financiële prognoses van het bedrijf in. Volgens hun beramingen zal Celsius in oktober door hun geld heen zijn. Wat is er aan de hand?

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 16 augustus: Celsius komt 2,8 miljard dollar tekort, bitcoin miners verkochten 60% minder appeared first on BTC Direct | Nieuws.