In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Bijna de hele cryptomarkt kreeg flinke klappen. De koers van bitcoin daalde gisteren zelfs met 10%. Hierdoor werd de grote stijging van afgelopen week in één dag weggevaagd. Vandaag beweegt de koers wat minder, met een bitcoinprijs die ongeveer tussen de 20.000 en 20.500 blijft. Dit is een flink contrast met de markt van gisteren.

Jari brengt je in bovenstaande video razendsnel op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Hij gaat het onder andere hebben over de Amerikaanse inflatiecijfers, waardoor de cryptomarkt vandaag zo hard daalde. Daarnaast gaat hij het hebben over het arrestatiebevel van Terra-oprichter Do Kwon.

Het arrestatiebevel

Een rechtbank in Zuid-Korea heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Do Kwon, de oprichter van Terra (LUNA), en vijf andere personen. Dit meldde Bloomberg vandaag naar aanleiding van een tekstbericht van het openbaar ministerie.

Het bevel heeft zeer waarschijnlijk te maken met de overtreding van de regels voor de Zuid-Koreaanse kapitaalmarkt. Een advocatenkantoor beweerde dat Terra de ‘Exchange Act’ schond door “kleine beleggers te misleiden” en hen uiteindelijk aanmoedigde “om Terra Tokens te kopen tegen kunstmatig opgeblazen prijzen.”

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 14 september: crypto daalt na inflatiecijfers, en arrestatie bevel Do Kwon van Terra (LUNA) appeared first on BLOX | Nieuws.