In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin daalde vandaag weer een beetje. Was namelijk bij een weerstand aangekomen die Alexander vandaag besprak in zijn analyse. Daarnaast brengt Jari je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt.

Hij zal het onder andere gaan hebben over de 34 miljoen mensen die in aanraking zullen komen met bitcoin vanwege vermogensbeheerder Fidelity. Ook behandelt hij de komst van bitcoin in de Canadese politiek.

Bitcoin in de Canadese politiek

De nieuwe leider van Canada’s Conservatieve Partij is een groot voorstander van crypto. Pierre Poilievre, zoals deze leider heet, kan veel betekenen voor de bitcoin adoptie in het land. Hj beloofde immers veel dingen ten voordele van bitcoin.

Zo beloofde hij om de kracht van crypto in te zetten in de strijd van het land tegen de inflatie. Poilievre zei ook dat hij van Canada de blockchain-hoofdstad van de wereld wil maken. De voorwaarde hiervan is dat hij eerst als premier gekozen wil worden.

De ‘crypto’-politicus zal ook de Central Bank Digital Currency’s (CBDC’s) stoppen als hij premier is, omdat hij vindt dat de overheid daarmee te veel macht in handen heeft.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 13 september: 34 miljoen mensen in aanraking met BTC door Fidelity, en bitcoin in Canadese politiek appeared first on BLOX | Nieuws.