In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over Coinbase. De CEO van de crypto exchange is namelijk erg boos op een Amerikaanse Senator, waarom?

Daarnaast gaat Axel het hebben over BlockFi. Het crypto leenplatform heeft namelijk zijn opnames gepauzeerd.

BlockFi stopt opnames

BlockFi heeft aangekondigd opnames te pauzeren. Klanten kunnen hierdoor voorlopig geen crypto van het leenplatform versturen naar hun eigen wallet. De reden hiervoor? Lees zelf maar:

‘We zijn geschokt en ontzet over het nieuws over FTX en Alameda”, schreef BlockFi. “Wij zijn, net als de rest van de wereld, via Twitter op de hoogte gebracht van deze situatie.’

Om 2 uur vannacht Nederlandse tijd deelde leenbedrijf BlockFi een update op het officiële Twitter-account om aan te geven dat ze de diensten voorlopig stopzetten. BlockFi is geen traditionele bank, ze verstrekken geen leningen in dollars of euro’s, maar in Bitcoin. 

Het bedrijf zegt dat het platformactiviteit zal beperken en opnames van klanten zal pauzeren. Het vroeg gebruikers ook om geen geld op hun wallet of spaarrekeningen te storten, maar zei niet expliciet dat stortingen zullen worden uitgeschakeld.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 11 november: BlockFi pauzeert opnames, Coinbase is boos appeared first on BLOX | Nieuws.