Iedere werkdag bespreekt Axel in zijn nieuwsvideo de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij weer snel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Het regent weer Bitcoin nieuws vandaag. Te beginnen met een magische mijlpaal voor de grootste cryptomunt: er zijn inmiddels 1 miljoen wallets met een hele Bitcoin in bezit. Ook verwacht een Duits bedrijf dat de aankomende Bitcoin halving een rally kan veroorzaken voor Microstrategy. Dit is een bedrijf dat erg veel Bitcoin in bezit heeft. Verder is er weer een nieuwe update rondom de afwikkeling van het Mt. Gox-drama en wordt er nog altijd op volle kracht Bitcoin gemined.

Tot slot is het Nederlandse inflatiecijfer deze maand iets lager uitgevallen dan in mei.

Nieuw record: 1 miljoen wallets met tenminste 1 Bitcoin

De Bitcoin koers pendelt op het moment van schrijven tussen de 31.000 en 30.000 dollar en het handelsvolume vlakte de afgelopen dagen af. Ondanks die relatieve rust op de markt slaagde Bitcoin erin om een bijzondere symbolische mijlpaal te bereiken. Het on-chain analysebedrijf Glassnode weet namelijk te melden dat het aantal wallets met tenminste 1 Bitcoin de magische grens van 1 miljoen stuks gepasseerd is.

Op het moment van schrijven gaat het om 1.008.737 wallets met tenminste 1 Bitcoin. Dit geeft aan dat de adoptie van de digitale munt gestaag doorstijgt.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Vanaf nu handel je bij BLOX tegen 0,25% transactiekosten. Heb jij nog funds op bijvoorbeeld Binance staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Crypto recap 11 juli: een miljoen wallets met 1 BTC en komt er een rally aan? appeared first on BLOX | Nieuws.