In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over Coinbase. Deze crypto exchange heeft namelijk alweer personeel ontslagen.

Daarnaast gaat Axel het hebben over een andere exchange: Bithumb. Die wordt namelijk onderzocht door Zuid-Koreaanse autoriteiten.

Bithumb onder de loep

Zuid-Koreaanse toezichthouders (van de nationale belastingdienst) starten een onderzoek naar crypto exchange Bithumb. Dit blijkt uit Zuid-Koreaanse nieuwskanalen. Dit nieuws komt een week nadat de voormalig voorzitter van Bithumb werd vrijgesproken.

Belastingagenten zijn gisteren gestart met een nalevingsonderzoek. En dat houdt in dat ze willen kijken of er sprake is van belastingontduiking via binnenlandse en internationale transacties. Het gaat in dit geval over Bithumb Korea, Bithumb Holdings en andere filialen van Bithumb.

Deze strijd vanuit de autoriteiten tegen Bithumb is niet nieuw. De voormalige voorzitter van Bithumb, Lee Jung-Hoon, werd een week geleden nog vrijgesproken. De voormalige bestuurder werd beschuldigd van 70 miljoen dollar aan fraude, en nu denken autoriteiten dat er misschien meer aan de hand kan zijn.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 11 januari:  Coinbase ontslaat personeel, en Bithumb wordt onderzocht appeared first on BLOX | Nieuws.