In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over Mt. Gox, de cryptomarkt die in 2014 omviel. Er is namelijk een belangrijke update uitgekomen over de schuldeisers die destijds geld verloren door dit failissement.

Daarnaast is er een nieuwe functie toegevoegd in BLOX: staking! (lees: steeking)

Wat is staking?

Als je crypto staket, zet je eigenlijk je munten in om de blockchain functioneel te houden. Staken is een manier om de blockchain van jouw cryptocurrency te ondersteunen. Het gebruikt jouw crypto – als je je munten staket – om transacties te verifiëren en alles soepel te laten verlopen. Waarom zou je dat doen?

Dat is omdat je hier vervolgens een beloning voor krijgt! Dit is uniek bij Proof of Stake blockchains als die van bijvoorbeeld Polkadot, Solana en Cardano. Het is een alternatief op Proof of Work blockchains (bijv. Bitcoin, Litecoin en Dogecoin) die transacties verifiëren door middel van miners. Je hebt dus geen dure miningapparatuur nodig, maar alleen de crypto in je portfolio.

Hoe dit allemaal precies zit, zie je in de video van Axel!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 10 oktober: update Mt. Gox, en staking beschikbaar bij BLOX! appeared first on BLOX | Nieuws.