Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

E-Day: De Beslissende Dag voor Bitcoin ETF’s Vandaag is een cruciale dag in de crypto-wereld, bekend als E-Day. De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) maakt haar beslissing bekend over het al dan niet toestaan van Bitcoin Spot ETF’s in de VS. Deze beslissing kan grote gevolgen hebben voor de markt en is een moment waarop veel investeerders met spanning hebben gewacht.

Google’s Groeiende Interesse in Bitcoin Naast de ETF-ontwikkelingen is er ook opmerkelijk nieuws over de toenemende interesse in Bitcoin volgens Google Search. Dit wijst op een groeiende interesse (& acceptatie?) van cryptocurrencies door de massa en kan wijzen op toekomstige integraties en investeringen.

Marktreacties en Toekomstverwachtingen We kijken ook naar hoe de markt zou kunnen reageren op deze ontwikkelingen. Met de potentiële goedkeuring van Bitcoin ETF’s en de perikelen rondom de SEC, zou de markt een significante beweging kunnen zien. We kijken naar de mogelijke scenario’s en wat dit betekent voor de toekomst van crypto.

The post Crypto recap 10 januari: BIZARRE ontwikkelingen rondom ETF uitgelegd & Google Search: Bitcoin zeer gewild appeared first on BLOX | Nieuws.