In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de rechtszaak van Ripple tegenover de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Het cryptobedrijf lijkt namelijk aan de winnende hand te zijn.

Daarnaast gaat Axel het hebben over een mysterieuze dood. De oprichter van MakerDAO (MKR) is dood aangetroffen in Puerto Rico, en hij postte de dag vóór zijn dood een opmerkelijke Tweet.

Thailand komt met eigen crypto

Verontrustend nieuws uit een artikel van een van de bekendste nieuwsplatforms uit Puerto Rico:

“Een 29-jarige man is vrijdagochtend overleden nadat hij was meegesleurd door zeestromingen op het strand achter het Ashford Hospital in Condado. Reddingswerkers slaagden erin zijn lichaam, dat geen vitale tekenen meer vertoonde, te redden, zo werd gemeld door het politiebureau.”

Het zou gaan om Nikolai Muchgian, de oprichter van MakerDAO (MKR). Hij is dood aangetroffen in San Juan, de hoofdstad van Puerto Rico. De 29-jarige codeur zou verdronken zijn volgens het politiebureau. Maar de laatste tweets van Muchgian zijn zo zorgwekkend, dat een groot aantal mensen verwacht dat er meer aan de hand is. Meer hierover zie je in de video.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 1 november: Ripple (XRP) lijkt rechtszaak te winnen, en mysterieuze dood MKR-oprichter appeared first on BLOX | Nieuws.