In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin staat vandaag weer in het rood. Dit is inmiddels al de zesde dag op rij dat bitcoin negatief kleurt rond het cruciale punt van 20.000 dollar (19.000 euro). Welke richting kiest de marktleider?

Vandaag gaan we het hebben over een cryptoscammer die door de FBI op de lijst is gezet van meest gezochte criminelen. Daarnaast brengt Axel je op de hoogte van een wel heel belangrijk nieuwtje: de komst van de eerste Bitcoin spot ETF van Europa. Dit is erg bijzonder, aangezien deze zal debuteren op de AEX in Amsterdam.

Eerste Europese Bitcoin spot ETF naar Amsterdam

Het is een primeur voor de Euronext Amsterdam Exchange (AEX), en het zal veel Amerikanen jaloers maken. Terwijl de Bitcoin spot ETF’s in de Verenigde Staten keer op keer worden geweigerd door de Securities and Exchange Commission (SEC), krijgt Nederland wel een fysieke bitcoin ETF.

Deze Exchange Traded Fund zal ‘Jacobi Bitcoin ETF’ gaan heten en wordt in juli gelanceerd op de AEX onder de ticker BCOIN. Dat meldt Jacobi Asset Management, de maker van dit fonds.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 1 juli: Nederland krijgt eerste Europese Bitcoin spot ETF, crypto scammer op lijst FBI appeared first on BTC Direct | Nieuws.