In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over de nieuwe inflatiecijfers. De inflatie in januari is neergekomen op 7,6%

Daarnaast gaat Axel het hebben over het failliet crypto leenbedrijf Celsius. Het heeft namelijk opnames geopend voor een selectief groepje gebruikers.

Celsius opent opnames

Sommige gebruikers van het inmiddels failliete crypto-leenplatform Celsius krijgen de mogelijkheid om hun fondsen op te nemen. Een specifieke groep gebruikers krijgt binnenkort de kans om 94 procent van hun tegoeden op te nemen van het platform.

Op dit moment is het overigens nog niet duidelijk wie die gebruikers precies zijn en aan welke voorwaarden mensen moeten doen om binnen die groep te vallen. Celsius zelf spreekt in de berichtgeving ook van “in aanmerking komende gebruikers,” zonder daar verder over in detail te treden.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 1 februari: Inflatie januari 7,6%, en failliet Celsius opent opnames appeared first on BLOX | Nieuws.