Elke dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Vandaag in de nieuwsvideo: Bitcoin duikt onder de $29.000, wat is er aan de hand? Daarnaast maakt FTX een comeback, en een grote hack bij het populaire Curve Finance. Wat betekent dit voor de slachtoffers?

Bitcoin duikt onder de $29.000, wat is er aan de hand?

Bitcoin heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, maar deze keer in de tegenovergestelde richting. De prijs van Bitcoin is onder de $29.000 gedoken. Wat betekent dit voor de markt en wat kunnen we verwachten?

FTX maakt een comeback, wat betekent dit voor slachtoffers?

FTX, een van de grootste crypto-exchanges, maakt een comeback na eerder te zijn omgevallen. Wat betekent dit voor de slachtoffers? En gaat FTX terugbetalen?

Grote hack bij het populaire Curve Finance

Curve Finance, een van de populairste DeFi-platforms, heeft te maken gehad met een grote hack. Wat is er precies gebeurd en wat zijn de gevolgen voor de gebruikers van het platform?

The post Crypto recap 1 augustus: Bitcoin zakt, FTX herstelt appeared first on BLOX | Nieuws.