Voormalig topbankier Raoul Pal, die werkzaam was bij het Amerikaanse Goldman Sachs, voorspelt dat de volgende bullrun rendementen van 500 tot 1.000 procent kan opleveren voor de crypto-industrie. In een nieuw interview met Altcoin Daily deelt de macro-expert zijn visie op de markt en onderbouwt hij de enorme stijgingen die hij voorspelt.

“Het is duidelijk dat we naar nieuwe all-time highs gaan”, zo luidt één quote uit het interview.

Hoge verwachtingen over crypto

Het is altijd bijzonder om te zien dat een voormalig topbankier zulke hoge verwachtingen heeft over de toekomst van crypto. Over het algemeen ziet men banken immers als een soort vijand voor de industrie.

Bitcoin is in 2009 gelanceerd door Satoshi Nakamoto als antwoord op het traditionele financiële systeem. Als antwoord op de geldprinterij bij centrale- en commerciële banken.

“Wat het gehele ecosysteem van crypto betreft verwacht ik dat we tijdens de volgende bullrun van 425 miljoen naar 1 miljard gebruikers gaan.

Vergeet ook niet dat we Central Bank Digital Currency’s (CBDCs), stablecoins en vele andere dingen hebben die op de achtergrond blijven groeien. Als de gehele industrie met 2,5x kan groeien in gebruikersaantallen, dan zou de market cap keer 5 of 10 gaan”, zo is Raoul Pal optimistisch.

Focus op Layer-2 blockchains

De grote focus van Raoul Pal ligt momenteel op Layer-2 blockchains, waar hij veel potentie in ziet. We noemen iets een Layer-2 als het bepaalde dingen van een Layer-1 blockchain overneemt.

Dit moet een blockchain als Ethereum dan helpen om de schaalbaarheidsproblemen op te lossen. Het grote probleem van de technologie is dat er slechts een beperkt aantal transacties mogelijk is op een blockchain.

Door de opkomst van Layer-2 oplossingen kan daar verandering in komen en Raoul Pal heeft daar een deel van zijn hoop op gevestigd voor de toekomst van de industrie.

Als er ook maar een deel van zijn voorspelling uitkomt, dan zou dat fantastisch zijn. Mocht Bitcoin bijvoorbeeld 10x over de kop gaan vanaf hier, dan hebben we het toch over een Bitcoin koers van bijna 300.000 dollar.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post ‘Crypto kan 500 tot 1.000 procent stijgen tijdens de volgende bullrun’ appeared first on BLOX | Nieuws.