De tweede helft van de oktober heeft geen windeieren gelegd voor de meeste crypto’s, en XRP is daarin geen uitzondering. De munt wist in deze periode bijna 20% te stijgen, en de munt doet wederom een poging om door 0,58 dollar te breken. Laten we naar de grafieken kijken.

Drie grijze zones

Deze analyse beginnen we met de wekelijkse grafiek van XRP, waarbij alle belangrijke prijslevels te zien zijn. Deze zijn weergegeven als grijze zones rond de koersen van 0,30 dollar, 0,58 dollar en 0,90 dollar en op dit moment zit de munt tegen de middelste aan te hikken.

Zoals je kan zien is de munt na zijn stijging naar 0,90 dollar weer teruggezakt tot onder de 0,58 dollarzone. Hiermee leek de koers een flinke klap te verduren, maar de koers wist tot op de dag vandaag geen lager laagtepunt te maken – lager dan de blauwe lijn op ongeveer 0,45 dollar.

Ik vertelde in de vorige analyses dat het sluiten van een candle onder deze lijn voor een verdere daling zou zorgen, maar zover kwam het gelukkig niet. De munt hield zich sterk en had genoeg kopers om de koers weer richting 0,58 dollar te brengen.

Tweede poging

Inmiddels is de munt hier aangekomen, afgewezen, maar toch doet XRP op dit moment alsnog een poging. Dit is minder goed te zien op de wekelijkse grafiek, en daarom gaan we ook even kort kijken naar de dagelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 24 uur, waardoor we de koers in iets meer detail kunnen zien.

Zoals je ziet was vorige week dinsdag de laatste poging om hier doorheen te breken. Helaas waren er op dat punt genoeg verkopers, maar omdat de munt nog steeds geen lagere laagtepunten maakt, is het aannemelijk dat deze poging wel gaat lukken.

Dit is helaas geen garantie, want de munt is hier al eerder afgewezen, maar het blijft wel een feit dat het aantal gevulde verkooporders stijgt rond deze koersen. Als dat zo doorgaat, zal de munt vanzelf voorbij deze zone kunnen komen.

XRP kan in dat geval een hele mooie maand tegemoet gaan, waarbij we prijzen kunnen gaan zien van 0,90 dollar. Dit is namelijk de plek van de sterkste weerstand (naast de huidige 0,58 dollar). Het enige wat de boel kan verpesten is de afwijzing van de huidige zone, waarna de munt een lager laagtepunt maakt. Maar gezien de huidige opwaartse trend – met hogere hoogte- en laagtepunten – lijkt dit scenario onwaarschijnlijker.

The post Crypto analyse: XRP doet poging om door 0,58 dollar te breken appeared first on BLOX | Nieuws.