Welke analyse wil jij zien? Via een poll op onze socials mogen jullie stemmen over de volgende altcoin analyse. Deze week is VeChain (VET) als de winnaar uit de bus gekomen. Laten we naar de koers kijken.

Het grote plaatje

Het is altijd goed om een analyse te beginnen door naar een grote chart te kijken. Daarmee bedoelen we geen 1-uur grafiek, maar iets groter dan dat (zoals de wekelijkse of de maandelijkse). Dit doet men omdat de ‘grote’ grafieken altijd meer leidend zijn dan ‘kleine’. Daarom zien we hieronder de maandelijkse grafiek, om vervolgens in te zoomen op de dagelijkse.

In de grafiek hierboven staat elke candle voor een periode van één maand. Er is hier een grijze zone gemaakt die aangeeft waar de huidige weerstand ligt. VeChain probeerde hier bovenuit te komen in de afgelopen maanden, maar helaas zonder succes. Dit maakte dat de koers teruggeduwd werd tot de huidige prijs van ongeveer 19 dollarcent.

Vannacht daalde de prijs zelfs tot 0,1866 dollarcent op Binance, het laagste punt van VeChain sinds het begin van dit jaar. Dit hoeft niet per sé een slecht teken te zijn, maar de combinatie met de weerstand – die op de grote grafiek niet gepasseerd is – baart een beetje zorgen.

VeChain zakt lager

Om meer te kunnen zeggen over de koers, gaan we daarom ook even kijken naar de dagelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 24 uur. Daarmee kunnen we beter de korte termijn bewegingen voorspellen. Daarnaast kan je hier ook de grijze zone zien die voorkwam in de eerste grafiek. Ik zou graag willen dat ik een wat positieve vooruitblik had, maar op de korte termijn ziet het er niet bepaald positief uit.

Zoals je kan zien in de onderstaande afbeelding maakt de koers van VeChain tegenover de dollar géén hogere hoogtepunten. Daarnaast is vannacht ook een lager laagtepunt gemaakt. Deze twee factoren zorgen er samen voor dat VeChain niet in een opwaartse, maar een neerwaartse beweging zit.

Dit betekent dat de koers zeer waarschijnlijk verder gaat met het maken van lagere hoogtes en lagere laagtes. Op dit moment is het dus erg onzeker om in een munt als VeChain te zitten, maar de munt heeft ons vaker verrast. Er zal meer zekerheid zijn als de munt weer hogere hoogte- en hogere laagtepunten zal maken. Mocht VeChain op deze manier herstellen, dan zal het eerstvolgende target de grijze zone worden. Maar tot die tijd lijkt het afwachten tot VET is gestopt met zijn huidige daling.

The post Crypto analyse: VeChain (VET) sluit de dag slecht af appeared first on BLOX | Nieuws.