De koers van Shiba Inu is de laatste tijd niet veel veranderd. Na een constante daling vanuit het hoogtepunt in oktober 2021, is de munt in tussen twee prijsniveaus gekomen waar het vast lijkt te zitten. Welke zijn dit en komt SHIB hier binnenkort uit? Laten we naar de grafieken kijken.

758 en 778

Deze analyse beginnen we met de wekelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 7 dagen, en we kunnen hier het grootste gedeelte van de SHIB koers zien. Zoals hierboven al omschreven werd, is SHIB alleen maar gedaald vanuit zijn all time high, om vervolgens in een horizontale beweging te komen.

De kaders hiervan zijn ontstaan bij de laatste laagtepunten. Deze liggen rond de koersen van 0,00000758 en 0,00000778 dollar. Shiba Inu bewoog compleet onder deze prijzen, maar klom vervolgens weer voorbij het laagste laagtepunt. Voor het gemak zullen we deze lijnen in de rest van het artikel 758 en 778 noemen.

Het heroveren van de 758 lijn had een positief effect, de munt wist verder te stijgen naar de 778 weerstand, waar het erg kort boven bleef hangen. Helaas bleek dit maar voor korte duur, waardoor de munt weer terugviel tussen deze lijnen.

Ingezoomd

Sindsdien is er niet veel veranderd aan de koers, en lijkt SHIB zich klaar te maken voor een grotere beweging. Dit is namelijk een veel voorkomend verschijnsel na een horizontale trend. De vraag is alleen welke kant er gekozen wordt.

Daarom is het belangrijk om 758 en 778 in de gaten te houden. Als Shiba Inu voorbij een van deze lijnen sluit, zal de koers waarschijnlijk deze weg vervolgen. Dat kunnen we iets beter in de gaten houden op de 4-uurs grafiek. Hier staat elke candle voor 240 minuten.

Over het algemeen zit de koers nog steeds in een neerwaartse trend op de wekelijkse grafiek, en deze is betrouwbaarder dan de 4-uurs variant, waardoor een break aan de onderkant waarschijnlijker is. Hetgeen wat mij zou overtuigen om de andere kant op te gaan, is als SHIB weer een candle kan sluiten boven 778.

In dat geval kan SHIB op de korte termijn (4-uur) weer een hoger hoogtepunt maken, om vervolgens een hoger laagtepunt te maken. Op de lange termijn kan dit zorgen voor het eerste hogere hoogtepunt sinds de daling vanuit de all time high.

The post Crypto analyse: Shiba Inu (SHIB) zit al weken tussen deze prijslevels appeared first on BLOX | Nieuws.