Shiba Inu had een bewogen maand in juni. De munt daalde bijna 37% tot een laagtepunt van 0,00000543 dollar, om vervolgens terug te krabbelen naar 0,00000755. Hoe staat de munt er nu voor, en wat kunnen we de komende maand verwachten? Laten we naar de grafieken kijken.

De grote daling

Om te beginnen pakken we de wekelijkse grafiek van SHIB erbij. Hier staat elke candle voor één week, en hier kunnen we goed de bewegingen van de afgelopen maand zien. De rode grote rode candle van 4 weken terug was het begin van juni. Toen daalde de munt voorbij de vorige twee laagtepunten.

Zoals je kan zien zijn ook de prijzen van deze laagtepunten gemarkeerd met een zwarte stippellijn (0,00000778 dollar) en een rode lijn (0,00000714). Shiba Inu maakte een lager laagtepunt, wat normaal geen positief nieuws is. Dit betekent dat SHIB in een neerwaartse trend zit, en dat is ook te zien aan de algehele trend.

De munt maakt naast lagere laagte- ook lagere hoogtepunten. Pas als de munt hogere punten begint te maken, dan kan SHIB uit deze neerwaartse spiraal komen. De onderste lijn van 0,00000714 is inmiddels veroverd, en dat effect was te zien.

Veel onzekerheid

Omdat dit niet zo goed te zien is op de wekelijkse grafiek, gaan we ook even kijken naar de 4-uurs grafiek. Hier staat elke candle niet voor één week, maar voor vier uur. Deze grafiek wordt vaak gebruikt om bewegingen op de korte termijn te analyseren. In deze afbeelding zien we dezelfde levels als in de eerste grafiek.

Hier is de reactie van het veroveren van de rode lijn goed te zien. De munt steeg zelfs even tot boven de zwarte stippellijn. Helaas was dit niet sterk genoeg om ook de weg naar boven te vervolgen. De koers kwam net voorbij de zwarte stippellijn, maar sloot er niet overtuigend boven. De wekelijkse candle is nét boven deze lijn gesloten, maar daalde al snel terug door deze onzekere ‘close’.

Tot die tijd is het waarschijnlijk dat de koers tussen deze twee plekken zal bewegen. Er erg veel onzekerheid, omdat we niet willen anticiperen op een nieuw laagtepunt. Door de daling van afgelopen maand zou daarvoor een hele heftige daling voor nodig zijn. De koers kan pas een positieve wending nemen als het duidelijk voorbij de zwarte stippellijn komt, helaas lijkt dat tot nu toe erg lastig.

The post Crypto analyse: Shiba Inu (SHIB) heeft moeite om voorbij dit level te komen appeared first on BLOX | Nieuws.