Iedereen die de afgelopen week zijn BLOX app open heeft gehad, kon niet om de stijging heen van Perpetual Protocol. De munt begon maandag met stijgen en is tot nu toe nog niet tot een stop gekomen. Kan PERP zo nog een week verder gaan? Laten we naar de grafieken kijken.

PERP tegen weerstand

Omdat dit zo’n groene week was, is het goed om deze analyse te beginnen met de wekelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 7 dagen. Naast de gigantische groene candle van bijna 200%, kunnen we ook de belangrijkste prijspunten zien.

Ik heb het in dit geval over de groene zone (ongeveer 1,30 dollar) en groene lijn (3,60 dollar) in de afbeelding hierboven. Deze horizontale prijslevels komen voor uit prijspunten die in het verleden van invloed waren op de koers. Maar wat kunnen we hiermee?

Aangezien PERP zo veel is gestegen, is het goed om belangrijke prijspunten helder te hebben. Dit zijn namelijk plekken waar de munt weerstand of ondersteuning kan ondervinden. In het geval van deze munt zorgen beide levels voor weerstand omdat ze boven de huidige koers liggen. De groene lijn is wat minder relevant, maar het is wel goed om deze alvast in je achterhoofd op te slaan.

Maar zoals je kan zien is de munt zojuist wel aangekomen bij de groene zone. Hier zullen veel PERP investeerders wat winst pakken, aangezien de koers hier afgelopen keren ook tegenaan hikte. Het is natuurlijk geen voorbode dat de munt hier niet doorheen gaat stijgen, maar een rendement van 200% in één week is niet mis.

Sinds maandag aan het stijgen

Aan de andere zou het bijna raar zijn als de munt niet eens een klein beetje weerstand zal ondervinden – vooral niet na zo’n stijging. Om dit beter te zien, pakken we ook even de dagelijkse grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 24 uur.

We kunnen hier beter zien hoe PERP maandag begon met stijgen, en (met uitzondering van gisteren) alleen maar groene candles heeft gemaakt. Vandaag is de eerste dag deze week dat PERP bij deze weerstand aankomt, dus het is goed om dit in de gaten te houden.

Er wordt in ieder geval weerstand verwacht, maar omdat de munt zo volatiel is, is er nog steeds kans op verdere stijging. Deze kans is wel erg klein. Daarvoor zou ik het liefste een dagelijkse of wekelijkse candle boven deze zone zien sluiten.

Mocht dit niet gebeuren, dan kan PERP net zo snel weer naar beneden als hoe het omhoog kwam. Coins zo zo snel zijn gestegen in zo’n korte tijd, zijn simpelweg erg onvoorspelbaar. Het enige wat we kunnen doen is om de belangrijkste prijspunten in ons hoofd te houden, en daarmee bedoel ik vooral de huidige weerstand.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto analyse: PERP stijgt bijna 200% in één week, gaat dit zo door? appeared first on BLOX | Nieuws.