Het is weer tijd om een de meme-coin uit de prehistorie te analyseren. Doge houdt zich al jarenlang sterk, terwijl andere meme-coins het loodje leggen. Gaat Doge nog langer mee? Laten we naar de grafieken kijken.

Om te beginnen pakken we de wekelijkse grafiek erbij. Deze grafiek zegt ons iets over de lange termijn van Doge, aangezien er 7 dagen aan informatie verscholen zit in elke candle. Hier kan je vervolgens mee aan de slag om trends, weerstanden en ondersteuningen te vinden. En die laatste staat in de onderstaande afbeelding weergegeven als de grijze zone.

Deze zone kwam van een plek waar DOGE aan het convergeren was. Dit is een prijsbeweging waarbij er steeds lagere hoogtes en hogere laagtes worden gemaakt. Dit ziet er in de grafiek uit als een soort driehoekje (zie de oorsprong van de grijze zone).

Bij de punt van dit driehoekje wordt meestal beslist welke kant deze prijs – met kracht – op zal gaan. Dit is ook met Doge gebeurd (zie de stijging van 0,55 dollar tot zijn all time high). Vervolgens zijn er nog een hele hoop kopers achtergebleven op de plek van de grijze zone. Zij hebben hun orders niet kunnen vullen en daarom dient deze grijze zone nu als ondersteuning. Kopers kopen namelijk nog steeds Doge op deze prijs.

Welke bewegingen kunnen we verwachten?

Vervolgens is de prijs terug geweest bij de grijze zone, en is de koers langzamerhand tot een soort stilstand gekomen. De koers maakt op dit moment geen hogere hoogtepunten of lagere laagtepunten (aangegeven met de blauwe boogjes); de prijs gaat zijwaarts. Dit betekent meestal dat de koers zich oplaadt voor een grote beweging. Hieronder zien we de dagelijkse grafiek, waarbij elke candle staat voor 24 uur.

Zoals je kan zien zijn er twee zwarte stippellijnen getekend. Dit zijn de hoogte- en laagtepunten die doorbroken moeten worden om verder in die richting te gaan. Daarnaast zien we ook een rode en een groene lijn. Dit zijn de waarschijnlijke targets als Doge een van de twee richtingen op beweegt.

Deze komen voort uit de vorige DOGE-analyse. Als de koers een nieuw laagtepunt maakt, is de grijze zone aan de onderkant de eerste grote ondersteuning. Datzelfde geldt voor de groene lijn aan de bovenkant. Dat is de weerstand als Doge een nieuw hoogtepunt weet te maken (en daarmee de opwaartse trend start).

The post Crypto analyse: maakt Dogecoin (DOGE) zich klaar voor een explosieve beweging? appeared first on BLOX | Nieuws.