Wie in de afgelopen weken vaak zijn BLOX app heeft geopend, heeft vaak de ticker KNC zien staan met een groen percentage erachter. Kyber Network is een van de best stijgende coins in de afgelopen weken, maar hoe gaat het verder? Laten we naar de grafieken kijken.

Twee weerstandszones

Om te beginnen pakken we de wekelijkse grafiek van KNC erbij. Hier staat elke candle voor 7 dagen, waardoor we ver terug kunnen kijken in het koersverleden. Zo worden alle prijslevels duidelijk die van invloed waren op de KNC koers. In de onderstaande afbeelding zijn dat de grijze zones.

Deze prijslevels zorgden in het verleden al vaker voor zowel support als weerstand, maar op dit moment zijn ze beiden een weerstand. KNC verloor precies een jaar geleden de onderste grijze zone, en kwam hier toe niet meer boven.

Hopelijk kan dat in de toekomst veranderen, want de munt is met een heuse opmars bezig. KNC heeft een paar weken terug namelijk het eerste hogere laagtepunt gemaakt sinds juni 2021 (aangegeven met de blauwe boogjes). Dit klinkt misschien heel raar, maar KNC heeft sinds zijn lancering op Binance pas 1 keer een hoger laagtepunt gemaakt.

Opwaartse trend in aantocht?

Dat dit nu wéér gebeurt is positief. Een hoger laagtepunt wordt namelijk meestal opgevolgd door een hoger hoogtepunt, en in het geval van KNC kan dat een stijging betekenen tot de onderste grijze zone. Om dit beter te analyseren pakken we ook even de dagelijkse grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 24 uur.

In deze afbeelding zien we – naast de onderste grijze zone en onderste blauwe boogjes – dat de vorige hoogtepunten van KNC rond hetzelfde level zijn. Dit markeert een duidelijk punt waar de munt doorheen moet om een opwaartse trend te starten. Ik heb het dan over de rode lijn.

Een break van deze koers zal waarschijnlijk voor een verdere stijging tot de onderste grijze zone zorgen, met daarbij de kans om hier weer boven te komen. Dit gaat geen makkie worden, aangezien de rode lijn en de grijze zone wel plekken zijn waar veel mensen winst pakken; een stijging van 38% is niet niks.

Toch blijft het scenario positief tenzij KNC weer een nieuw lager laagtepunt op gaat zoeken. Maar na de afgelopen maand kan dat wel nog lang gaan duren; voor een lager punt moet de koers namelijk meer dan een derde van zijn waarde verliezen.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto analyse: Kyber Network staat deze maand al 38% in de plus appeared first on BLOX | Nieuws.