Normaal doen we nooit een analyse over coins zo klein als FLOW, maar na een stijging van 20%, is het misschien eens tijd om deze munt onder de loep te nemen. Daarom gaan we vandaag kijken naar de wekelijkse en de 4-uurs grafiek, om te zien of deze stijging tijdelijk was.

Alleen maar neerwaarts

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de flow van FLOW is niet heel erg positief. De munt werd vanaf eind 2021 op grotere markten als Binance uitgebracht en is sindsdien alleen maar gedaald. Zo’n 20% stijging ziet er erg mooi uit, maar als je gaat kijken naar het grote plaatje, kom je bedrogen uit.

In de onderstaande grafiek zien we de wekelijkse grafiek van FLOW. Die begint op ongeveer het hoogtepunt van de hele cryptomarkt. Het is misschien een slechte timing geweest, maar daar kunnen we niet 100% zeker vanuit gaan. Ondanks dat FLOW niet heel veel historie heeft kan het ook gewoon de marktwerking zijn die erg ongelukkig is geweest tot nu toe.

Met analyses is het alleen lastig om daarvan uit te gaan. Er lijkt nauwelijks iets in de wekelijkse grafiek van FLOW te zijn gebeurd, waar we ons op dit moment aan vast kunnen grijpen. Er zijn wel bepaalde weerstands- of ondersteuningspunten geweest, maar niet dermate groot dat het cruciaal is voor het koersverloop.

De enige zones

Deze punten moeten we wel even behandelen, aangezien dit het enige kleine beetje informatie is wat FLOW ons geeft. Daarvoor pakken we even de dagelijkse grafiek erbij, waar elke candle voor 24 uur staat.

Hier zien we twee grijze zones: de bovenste rond 1,30 dollar, en de onderste rond 0,63 dollar. De bovenste zone heeft zich inmiddels bewezen als weerstand, maar de onderste zone is tot nu toe volledige speculatie.

Toch is dit het enige eventuele weerstandspunt voor dit moment. Het lijkt daardoor alsof FLOW wel nog wat verder kan stijgen, maar gezien de volledig neerwaartse koersgeschiedenis is het niet aan te raden om daarop te gokken. Ondanks dat er nog aardig wat procenten bij kunnen, is het heel riskant met zo weinig handvatten.

The post Crypto analyse: FLOW stijgt 20% in één dag, maar hoe verder? appeared first on BLOX | Nieuws.