De nummer twee van de cryptomarkt heeft een paar hele mooie weken achter de rug. Ethereum is vanuit zijn laatste ondersteuningspunt al meer dan 20% gestegen, en zo te zien lijkt de munt deze stijging door te zeggen. Laten we naar de grafieken kijken.

De grootste prijslevels

Om te beginnen gaan we de belangrijkste steun- en weerstandspunten van Ethereum uitlichten. En deze kunnen we het beste zien op de wekelijkse grafiek, waarbij elke candle voor 7 dagen staat. Hier zien we deze prijslevels aangegeven als grijze zones en blauwe lijnen.

De grijze zones liggen rond de 900 en 2.100 dollar. Dit zijn hele ver uit elkaar liggende zones, waarvan we de onderste hopelijk niet meer hoeven te zien, maar toch is het goed om deze levels helder te hebben. Ze kunnen zomaar eens een keer van pas komen in de toekomst.

De bovenste grijze zone is de grootste weerstand waar Ethereum mee te maken zal krijgen, maar voordat we daar heengaan, moet de munt zich wel sterk houden. Dit kan de munt doen door boven de blauwe lijnen te blijven.

Opwaartse trend nog intact

Om de koers nog iets beter te analyseren, pakken we ook even kort de dagelijkse grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 4 uur, waardoor we de afgelopen stijgingen beter kunnen zien. Deze vinden zijn oorsprong in vorige hoogte- en laagtepunten.

Het is goed als de munt over deze lijnen heen blijft gaan en op die manier zijn opwaartse trend doorzet. Dit is ook de enige reden waardoor ETH verder kan stijgen naar de 2100 dollar. Het zou daarbij niet gek zijn als de koers eerst nog even teruggaat naar 1850 om zijn vorige hoogtepunt te testen. Dit hoeft dus niet per sé erg te zijn, maar het is wel belangrijk dat de munt niet verder daalt dan dat.

Mocht de munt een lager hoogte- of laagtepunt maken, dan zal dit kunnen resulteren in een verdere daling. Maar zolang de blauwe lijnen intact blijven, zal de grote grijze weerstand van 2100 dollar een logisch vervolg zijn.

The post Crypto analyse: Ethereum steeds dichter bij weerstand van 2.100 dollar appeared first on BLOX | Nieuws.