Shiba Inu sluit deze week, net als vele andere crypto’s, niet in het groen. De munt is met een daling bezig sinds het bij een belangrijke weerstand aankwam van 0,00001136 dollar. Kan dit nog veel verder naar beneden, of hebben we de grootste daling gehad? Laten we naar de grafieken kijken.

Hoe staat SHIB ervoor?

Om de belangrijkste prijslevels helder te krijgen, pakken we eerst de wekelijkse grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 7 dagen. Hierdoor kunnen we ver terug kijken in het koersverleden. Daarnaast kunnen we ook een goed beeld krijgen van de algehele trend.

Hier zien we één gigantisch prijslevel die altijd voor ondersteuning heeft gezorgd als Shiba Inu bij de 0,000006 dollar aankwam. Deze grijze zone is een zeer belangrijke support geweest, aangezien de prijs hier meerdere keren vanaf veerde.

Tot op de dag van vandaag wist dit level zich sterk te houden. De koers kreeg elke keer een stijging als het bij dit level aankwam, maar die waren niet goed genoeg om hogere hoogtes te maken. Zoals je kan zien aan de blauwe boogjes, werden er voor lange tijd steeds lagere hoogtes gemaakt.

Het is echter wel mooi om te zien dat Shiba Inu een hoger laagtepunt heeft gemaakt. Vlak voordat het de laatste keer op op de grijze zone belandde, schoot de koers omhoog. Dit wijst erop dat de munt een opwaartse trend probeert te starten, maar dit is nog niet helemaal gelukt.

De koers op de korte termijn

Om dit beter te analyseren, pakken we er ook even de dagelijkse grafiek bij. Hier staat elke candle voor 24 uur, waardoor we de bewegingen van afgelopen dagen beter kunnen zien. Daarnaast zijn hier nog twee blauwe lijnen toegevoegd.

Het is Shiba Inu helaas niet gelukt om voorbij het vorige hoogtepunt komen (van 0,000001136 dollar). Als dit wel was gebeurd, had dit goed uit kunnen pakken voor de lange termijn. Op dit moment is de munt echter met een daling bezig en moeten we kijken naar de blauwe lijnen.

Dit zijn prijspunten die hun oorsprong vinden in vorige laagtepunten, waardoor het logisch is dat de prijs vanuit hier op kan veren. Het is wel oppassen geblazen als de munt door deze lijnen heen zakt, we willen op de hele lange termijn geen lagere laagtes zien dan het laatste blauwe boogje.

Het zou fijn zijn als we wat meer duidelijkheid hadden. Maar totdat de rode lijn of de onderste blauwe lijn gepasseerd wordt, is de komende koersontwikkeling van Shiba Inu nog erg onduidelijk.

The post Crypto analyse: dit zijn de belangrijkste prijslevels voor Shiba Inu appeared first on BLOX | Nieuws.