Het is weer een tijdje geleden dat we Cardano analyseerden. De munt is inmiddels van een belangrijke ondersteuning afgekaatst en lijkt de weg naar boven te vinden. Dat is positief, maar waar zijn de volgende weerstandspunten? Laten we naar de grafieken kijken.

Het oranje kader

We beginnen deze week met de dagelijkse grafiek van Cardano. Hier staat elke candle voor 24 uur, en zoals je kan zien zijn er twee oranje lijnen getekend. Deze weergeven de grenzen waar ADA op dit moment tussen beweegt: 0,41 dollar en 0,24 dollar. Het is een ruim speelveld, waarin een hoop kan gebeuren.

Toch is het goed om deze lijnen eerst helder te hebben. Het is een kader waar de munt maar moeilijk uit weet te komen. Door de grote weerstand aan de bovenkant en ondersteuning aan de onderkant, kan het nog maanden duren voordat ADA buiten een van deze lijnen treedt.

Zoals je ziet deed de munt al een paar pogingen, maar de koers werd keer op keer terug in het kader geduwd. Dit gebeurde ook iets meer dan een week geleden. ADA leek net onder de 0,24 dollar te komen, maar er waren genoeg geïnteresseerde kopers op die prijs.

Sindsdien is Cardano met een opmars bezig. De munt lijkt een stijging in te zetten vanuit de onderste oranje lijn, waarmee de munt zelfs tot 0,42 dollar kan stijgen. Dit is een mogelijkheid voor op de lange termijn, want het gebeurt niet vaak meer dat een munt 100% stijgt in één dag, vooral niet de ‘grotere’ munten.

Een belangrijke weerstand op 0,28 dollar

Om deze stijging van ADA beter te analyseren, pakken we er ook kort even de 4-uurs grafiek erbij. Hier kunnen we goed de reactie van ADA op de onderste oranje lijn zien. Daarnaast is er ook nog een nieuwe lijn getekend (in het rood).

Die rode lijn staat hier niet voor niets. Het is namelijk de prijs van het vorige hoogtepunt. Toen de koers van ADA bij 0,28 dollar aankwam, werd de prijs per direct teruggedrukt door verkopers. Dit betekent dat er waarschijnlijk nog meer ADA-holders klaarstaan om wat winst te pakken bij deze prijs.

Dit maakt deze lijn een interessante uitdaging voor Cardano. Als de munt hier voorbij weet te komen, maakt de munt een hoger hoogtepunt. Hiermee kan een opwaartse trend worden ingezet.

Echter, als de munt daar niet voorbij komt, is het belangrijk dat we niet onder de 0,24 dollarlijn komen. Zolang dat punt zich sterk houdt, is ziet de nabije toekomst van ADA er niet slecht uit.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto analyse: Cardano onderweg naar 0,28 dollar appeared first on BLOX | Nieuws.