Cryptocurrency AAVE is één van de meest groene percentages in de BLOX App. De munt heeft een stijging van 30% achter de rug sinds gisteren, maar komt hier wel tegen een grote weerstand aan. Kan AAVE deze ook overwinnen? Laten we naar de grafieken kijken.

Hoe staat AAVE ervoor?

Om te beginnen pakken we de wekelijkse grafiek van AAVE erbij. Hier staat elke candle voor 7 dagen, waardoor we ver terug kunnen kijken in het koersverleden. Hierdoor worden de belangrijkste prijslevels duidelijk om de rest van de koers te analyseren.

Deze prijslevels zijn in de afbeelding hierboven weergegeven als groene zones en één rode zone. De rode zone is in de afgelopen dagen belangrijk geweest (vooral gisteren). Toen de prijs van AAVE hier in dipte, werd de munt flink opgekocht.

Voorheen zorgde dit level voor weerstand, waar AAVE vaker werd afgewezen. Echter, sinds AAVE hier bovenuit is gestegen, dient de rode zone voor support. Dit zal waarschijnlijk zo blijven, maar dan mag er geen candle onder het rood sluiten.

Daarnaast hebben we nog de groene zones die in het afgelopen jaar vaker van belang geweest op de koers, maar elke keer als de munt hier aankwam, sloeg de koers een andere richting op. Het is daardoor niet gek als AAVE dat weer zou doen in de toekomst.

Pas als de munt een candle buiten deze zones sluit, zal de koers waarschijnlijk verder bewegen in die richting. Welke richting dat is zal tijd uitwijzen, maar een positieve markt als deze – waarbij veel koersen hogere hoogte- en laagtepunten maken – is het bullish scenario aannemelijker.

Hoe verder?

Maar op dit moment ervaart de munt toch wat weerstand. Dit is beter te zien op de dagelijkse grafiek van AAVE, waar elke candle voor 24 uur staat. Hierdoor kunnen we de munt in meer detail zien, waardoor de afwijzing bij deze zone nog duidelijker wordt.

Aave steeg van de rode zone naar de bovenste groene zone, en daar pakken veel investeerders wat winst. Als de geschiedenis zich herhaalt, zal de munt vanuit hier weer naar de onderste groene zone zakken. Maar door de aanwezigheid van de rode zone – en het gegeven dat we in een redelijk sterke markt zitten – maakt dat AAVE misschien niet meer zo ver terug zal zakken.

Als de munt toch voorbij de groene zone weet te komen, zal dat zeer positief zijn voor het koersverloop. In dat geval zou hetzelfde kunnen gebeuren als bij de rode zone: de munt breekt, komt terug om ondersteuning te maken van een oude weerstand, en vanuit daar kan AAVE weer omhoog. Dus laten we hopen op dit laatste scenario!

The post Crypto analyse: AAVE koers stijgt 30% in 24 uur, hoe verder? appeared first on BLOX | Nieuws.