De populaire pseudonieme analist Bluntz stelt dat Chainlink (LINK) een gigantische koersexplosie te wachten staat. Op dit moment vormt zich een bullish patroon in de grafiek van Chainlink ten opzichte van Bitcoin, Ethereum en de Amerikaanse dollar. De koersactie van LINK springt er volgens Bluntz uit ten opzichte van de rest van de markt, die vooral lijkt te stagneren.

Vandaag is Chainlink in ieder geval goed begonnen met een koersstijging van ruim 3 procent.

Koersexplosie voor Chainlink?

Op het moment van schrijven handelt Chainlink op een koers van 7,66 dollar per token en daarmee is de door Bluntz gemarkeerde weerstand al doorbroken. Dat moet ertoe leiden dat de munt ten opzichte van alle grote munten (Bitcoin, Ethereum en de dollar) aan een interessante koersperiode begint.

Vandaag is de munt goed begonnen met een stijging van 3 procent en nu moeten we zien of dat momentum zich kan doorzetten voor Chainlink. Overigens is LINK niet de enige munt waar Bluntz bullish over is op basis van technische analyse.

Ook Ethereum staat er goed op volgens de analist. Als het Ethereum lukt om boven de weerstand van 2.050 dollar uit te komen, dan kan de munt aan een “parabolische rally” beginnen, zo stelt Bluntz in zijn optimistische verhaal.

Bluntz is bullish over crypto

Alles bij elkaar kunnen we stellen dat Bluntz op dit moment bullish is over crypto. Zowel voor Chainlink als voor Ethereum voorspelt hij een goede periode. Daarvoor moet Ethereum dus eerst over de hobbel van 2.050 dollar heen weten te springen.

Met de huidige Ethereum koers van 1.856 dollar lijkt die hobbel nog ver weg, maar binnen crypto kan het snel gaan. Volgens Bluntz lijkt de huidige koersactie van Ethereum op die van Bitcoin in de beginmaanden van 2019.

Destijds veroorzaakte dat een gigantische koersopleving voor Bitcoin, die nu dus ook voor Ethereum in het verschiet kan liggen. “Als Ethereum voorbij de 2.050 dollar breekt […] komt er hoogstwaarschijnlijk een koersexplosie van 40 procent aan op de weekgrafiek. In mijn optiek gaat het om een WANNEER en niet een OF situatie”, aldus een optimistische Bluntz.

The post Chainlink staat voor een grote uitbraak, zo stelt deze analist appeared first on BLOX | Nieuws.