Celsius Network, momenteel verwikkeld in faillissementsprocedures, heeft aanzienlijke Ethereum (ETH) transacties ter waarde van $40 miljoen uitgevoerd op Coinbase. Deze laatste ontwikkeling maakt deel uit van de lopende inspanningen van Celsius om aan zijn financiële verplichtingen te voldoen en te settelen met crediteuren, zelfs nu het een aanzienlijke Ethereum-reserve heeft.

Celsius’ Ethereum deposito’s

Volgens een recente tweet van Lookonchain, een prominente blockchain-analysefirma, heeft de Celsius-wallet slechts 12 uur geleden 18.000 ETH ($40 miljoen) naar Coinbase gestort. Dit volgt op een patroon van consistente Ethereum-stortingen door Celsius, met in totaal maar liefst $280,760 ETH ($621 miljoen) naar verschillende platforms, waaronder Coinbase, FalconX en OKX sinds 13 november.

De totale Ethereum-holding voor Celsius staat momenteel op een indrukwekkende 540,029 ETH, wat overeenkomt met een waardering van ongeveer $1,2 miljard. Arkham Intelligence, nog een andere blockchain-analyseprovider, onthulde dat Celsius zich bezighield met Ethereum-verkopen ter waarde van meer dan $125 miljoen tussen 8 januari en 12 januari. Deze verkopen maken deel uit van een strategisch plan om uitstaande schulden te voldoen en te voldoen aan de eisen van de lopende faillissementsprocedures.

Ethereum prijsbewegingen

De huidige marktprijs van Ethereum staat op $2.259, wat een stijging van 1,42% in de afgelopen 24 uur weerspiegelt. Echter, de munt heeft een daling van 11,33% ervaren in de afgelopen zeven dagen. Het handelsvolume voor ETH is ook gedaald met 1,81% in de afgelopen 24 uur, met een totale waarde van $14.257.423.116.

Marktanalisten en enthousiastelingen volgen nauwlettend hoe deze aanzienlijke Ethereum-transacties door Celsius de algehele marktsentiment zullen beïnvloeden. Met de cryptogemeenschap die al worstelt met volatiliteit, voegt deze zet van Celsius een nieuwe laag van onzekerheid toe.

De vraag op ieders lippen

De vraag die bij iedereen op de lippen brandt, is hoe de Ethereum-prijs zal reageren op een dergelijke significante liquidatie door een van de prominente spelers in de cryptowereld. Terwijl Celsius de complexiteiten van zijn faillissementsprocedures doorloopt, zullen alle ogen gericht zijn op hoe deze transacties zich zullen ontvouwen en of ze bredere implicaties zullen hebben voor de Ethereum-markt en de cryptobranche als geheel.

The post Celsius loost $40 miljoen aan Ethereum: Wat betekent dit voor jouw crypto portfolio Hoe zal de prijs reageren? appeared first on BLOX | Nieuws.