Het native token van het smart contract platform Cardano, $ADA, heeft de laatste tijd een daling van de prijs gezien, waarbij het 19,2% van zijn waarde heeft verloren in de afgelopen 30 dagen te midden van een bredere neergang op de cryptomarkt. Desondanks bevindt de koers zich “precies waar het zou moeten zijn” in afwachting van een mogelijke doorbraak.

Voorspellingen en prijsactie

Op X onthulde crypto-analist Ali Martinez vorige maand dat de koersprestaties van Cardano “het patroon vertonen dat van 2018 tot 2021 werd waargenomen” en merkte op dat “als deze fractal doorgaat”, ADA zou kunnen blijven consolideren rond $0,55 tot $0,80 voor nu. Op dit moment wordt de cryptocurrency verhandeld op $0,58 per token.

Martinez voorspelde dat deze consolidatie nog weken zou kunnen duren en gevolgd zou worden door een stijging naar de $1,7 mark, waarna een andere periode van consolidatie zou volgen om “het podium te bereiden voor een doorbraak naar $5.”

Groei van Cardano’s smart contract ontwikkelingen

Ondanks de prijsconsolidatie heeft Cardano een aanzienlijke groei gezien in de ontwikkeling van smart contracts op zijn platform. Gegevens van Cardano Blockchain Insights tonen een opmerkelijke stijging van meer dan 170% in Plutus-scripts, de programmeertaal van het netwerk voor het bouwen van smart contracts, sinds het begin van het jaar.

Toename van gebruikersactiviteit

Naast de ontwikkeling van smart contracts heeft het Cardano-netwerk ook een significante toename gezien in gebruikersactiviteit in de afgelopen 30 dagen. 

Het aantal actieve wallet-adressen heeft een piek bereikt van meer dan 600.000 na bijna 40% te zijn gestegen in dezelfde periode, wat duidt op een groeiende interesse en betrokkenheid bij het Cardano-ecosysteem.

The post Cardano’s prijs in ideale positie voor doorbraak  appeared first on BLOX | Nieuws.